Menu

Fotoboek Drukken

We begrijpen dat uw herinneringen waardevol zijn. Of het nu gaat om een prachtige bruiloft, een onvergetelijke vakantie of een speciale verjaardag. Een fotoboek is de perfecte manier om deze momenten vast te leggen en te koesteren. Onze fotoboeken worden gedrukt met de nieuwste technologieën en de beste materialen. Zo bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat waar u nog jarenlang plezier van heeft. 

Over tipoprint

Verschillende mogelijkheden

Hardcover Fotoboek

Een hardcover fotoboek biedt de ultieme bescherming voor uw dierbare foto’s. Met een stevige, harde kaft blijft uw fotoboek lang mooi, zelfs na veelvuldig gebruik. Ideaal voor fotoboeken die u keer op keer wilt doorbladeren en met trots aan anderen wilt laten zien.

Meest gekozen

Softcover Fotoboek

Een softcover fotoboek is lichter, flexibeler én goedkoper. Dit is dan ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie. Laat meerdere exemplaren drukken en deel de vreugde!

Ringband Fotoboek

Een ringband fotoboek met een hard- of softcover is ontzettend praktisch. Dankzij de ringband kunt u makkelijk door uw fotoboek bladeren en altijd nog nieuwe pagina’s toevoegen. Een perfecte optie voor creatieve projecten, zoals een groeiend familiealbum of een boekje met uw favoriete recepten. 

Extra opties

Lay-flat binding

Lay-flat binding kan handig zijn voor kinderboeken, omdat het boek dan gemakkelijk open blijft liggen, wat het lezen en bekijken van illustraties vergemakkelijkt.

Niet toxische inkten

Maak gebruik van niet-toxische inkten die veilig zijn voor kinderen.

Aandachtspunten bij fotoboek drukken

Bij het maken van een fotoboek is het natuurlijk belangrijk dat uw foto’s van goede kwaliteit zijn. Daarom moeten de foto’s een hoge resolutie van minstens 300 dpi (dots per inch) en een goede belichting hebben. We willen uw herinneringen immers scherp houden! 

Daarnaast is het aan te raden om te kiezen voor coated papier. Coated papier heeft een speciale afwerking die ervoor zorgt dat de kleuren helderder en de details scherper blijven. 

Drie redenen om uw fotoboek te drukken bij Tipoprint
Uw fotoboek wordt gedrukt en geboden in onze eigen fabriek. Zo hebben we volledige controle over het drukproces en de kwaliteit van uw fotoboek.
Maatwerk is voor ons de standaard. We kunnen altijd snel schakelen en flexibel inspelen op uw wensen. Zo zorgen we ervoor dat uw fotoboek precies wordt zoals u in gedachten had.
Wij gebruiken de allerbeste materialen voor uw fotoboek. Dit zorgt voor een schitterende uitstraling én een lange levensduur.

Vormgeving fotoboek

We geven u graag nog een paar praktische tips voor de vormgeving van uw fotoboek:

  • Denk na over hoe u uw foto’s wilt presenteren. Kiest u voor één grote foto per pagina of juist voor een collage van meerdere foto’s? Het is leuk om te variëren met verschillende lay-outs!
  • Kies achtergronden die de sfeer van de foto’s versterken en voeg korte bijschriften toe. Met achtergronden en tekst brengt u de herinneringen in uw fotoboek echt tot leven. 
Productie en kosten fotoboek

Onze fotoboeken worden gedrukt met de nieuwste technieken en de beste materialen. Dit zorgt voor een hoogwaardig eindproduct. De kosten van uw fotoboek hangen af van verschillende factoren zoals het formaat, het aantal pagina’s en de gekozen afwerking.  Voor een gedetailleerde prijsopgave kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Eén ding is in ieder geval zeker: bij ons krijgt u altijd topkwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte

Prijs per boek -.-
Totaalprijs excl. BTW -,-
9% BTW -,-
Totaalprijs incl. BTW -,-
Altijd de scherpste prijs
Vrijblijvend offerte op maat

Persoonlijk advies van onze specialisten?

Vandaag geopend van 9:00 tot 17:00

info@tipoprint.nl

Vul uw contactgegevens in