Menu

Hardcover boeken

Aantal
Verschil
Prijs excl. BTW
500
€3,02 *
1000
-54,08%
€1,96 *
2500
-45,19%
€1,35 *
5000
-18,42%
€1,14*

Prijzen gebaseerd op een A4 boek, 32 pagina’s full-colour bedrukt op 150 grams mat mc.

Over tipoprint

Offerte

Prijs per boek -.-
Totaalprijs excl. BTW -,-
9% BTW -,-
Totaalprijs incl. BTW -,-
Altijd de scherpste prijs
Vrijblijvend offerte op maat

Persoonlijk advies van onze specialisten?

Vandaag geopend van 9:00 tot 17:00

info@tipoprint.nl

Hardcover boeken

Een hardcover boek heeft een stevige omslag die het een luxueuze uitstraling geeft. De buitenkant van het boek wordt beschermd met een transparante folie, bekend als laminaat, beschikbaar in zowel een glanzende als een matte afwerking. De rug van het boek kan recht of rond zijn en bevat een klein touwtje, het kapitaalbandje, dat in elke gewenste kleur verkrijgbaar is. Ook kunnen we een leeslint toevoegen, ideaal voor wie snel de juiste pagina wil terugvinden.

Hardcover boek laten bedrukken

Bij Tipoprint garanderen we niet alleen de hoogste kwaliteit en duurzaamheid, maar zorgen we ook voor een professionele uitstraling die past bij uw unieke wensen. Hier zijn enkele redenen waarom onze klanten kiezen voor het drukken van een hardcover boek bij Tipoprint:
Hardcover boeken zijn heel stevig en gaan lang mee. Ze zijn perfect voor bijzondere uitgaven of luxe boeken die u graag in de boekenkast zet. Met onze moderne druktechnieken en de beste materialen zorgen we ervoor dat uw boek jarenlang mooi blijft.
Een hardcover boek ziet er professioneel uit. Dit maakt het een goede keuze voor zakelijke boeken, academische werken of luxe romans. De harde omslag is ideaal voor bijzondere ontwerpen die meteen in het oog springen.
Bij Tipoprint kunt u veel kanten op met de afwerking van uw hardcover boek. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor foliedruk, pregen (een reliëf in de omslag) of spot-UV (glanzende elementen) om uw boek echt uniek te maken. Ook kunt u de dikte van de omslag en het soort papier binnenin zelf bepalen.
De verkoopprijs kan omhoog als je kiest voor hardcover boeken. Hardcover boeken zijn duurder in winkels en je kunt er dus meer marge op maken.

Over Tipoprint, de grootste boekdrukker van Nederland

Hardcover boeken zijn stevige boeken, waardoor ze lang meegaan. De harde omslag beschermt de bladzijden goed tegen vouwen en scheuren. Een groot voordeel van hardcover boeken is dat ze mooi vlak open blijven liggen, wat handig is voor situaties waarin u beide handen vrij wilt hebben, zoals bij het koken. Daarnaast ziet een hardcover boek er professioneel en waardevol uit, wat het aantrekkelijk maakt voor lezers.
Ja, bij Tipoprint kunt u het formaat en de papiersoort voor uw hardcover boek helemaal zelf kiezen. Of u nu kiest voor compacte boeken in A5 formaat of grotere boeken in A4 formaat, met dik papier of papier met een speciale textuur; wij helpen u graag de beste keuzes te maken voor het drukken van uw hardcover boek.
De tijd die nodig is om een hardcover boek te drukken hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de complexiteit van het ontwerp, het aantal pagina’s, de gekozen afwerkingen en de oplage. Gemiddeld duurt het drukken van een hardcover boek 2 tot 4 weken. Binnen 4 weken heeft u de boeken binnen.
Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met alles wat u nodig heeft om uw hardcover boeken met succes te laten drukken.

Vul uw contactgegevens in