Menu

Jaarboek Drukken

Een jaarboek is meer dan een verzameling foto’s en verhalen, het is een tastbare herinnering aan een bijzonder jaar. Een jaarboek is een ideale manier om belangrijke en waardevolle gebeurtenissen vast te leggen. Het is een boek vol speciale herinneringen aan een onvergetelijk jaar. Daarnaast is het een prachtig visitekaartje van uw school, bedrijf of studentenvereniging. Een gedrukt jaarboek biedt een persoonlijk accent en wordt vaak met zorg bewaard door de ontvanger. 

Over tipoprint

Verschillende mogelijkheden

Hardcover Jaarboek

Een stevige, harde cover voor een luxe uitstraling en lange levensduur.

 

Meest gekozen

Softcover Jaarboek

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een flexibele omslag. Het drukken van een jaarboek met een zachte omslag bespaart u tijd en geld. Een softcover is dan ook een kostenefficiënte optie. 

 

Ringband Jaarboek

Een ringbandomslag is handig en praktisch, vooral voor jaarboeken die vaak worden doorgebladerd. 

 

Extra opties

Lay-flat binding

Lay-flat binding kan handig zijn voor kinderboeken, omdat het boek dan gemakkelijk open blijft liggen, wat het lezen en bekijken van illustraties vergemakkelijkt.

Niet toxische inkten

Maak gebruik van niet-toxische inkten die veilig zijn voor kinderen.

Aandachtspunten bij het laten drukken van een jaarboek

Bij Tipoprint begrijpen we het belang van het zorgvuldig bundelen van anekdotes, verhalen en beeldmateriaal van een enerverend jaar. Bij ons kunt u rekenen op een hoogwaardige kwaliteit, een persoonlijke afwerking en snelle levering. Wij maken gebruik van stevig FSC-gecertificeerd papier, wat zorgt voor een professionele uitstraling en een lange levensduur. 

Bij het drukken van een jaarboek zijn er een aantal belangrijke aspecten om rekening mee te houden:

Bepaal het aantal exemplaren dat u wilt laten drukken. Bij ons kunt u vanaf 75 exemplaren uw jaarboek professioneel laten drukken.
De keuze van papier is belangrijk voor de uitstraling en duurzaamheid van het jaarboek. Als u kiest voor een gecoat papiersoort, profiteert u van een extra scherpe kwaliteit foto’s en afbeeldingen.
Kiest u voor een standaard mat of glanzende omslag of toch liever een exemplaar met een extra accent? Het is belangrijk dat de cover van het jaarboek aantrekkelijk en stevig is.
Kiest u voor een standaard A4- of A5-formaat of heeft u een afwijkend formaat nodig?

 

 

 

Extra opties bij een jaarboek drukken

Bij Tipoprint kunt u diverse extra opties kiezen om uw jaarboek nog unieker te maken. Kies bijvoorbeeld voor verschillende soorten inkt voor de tekst of voeg een leeslint toe voor een professionele touch. 

Vormgeving van een jaarboek

Met verschillende kleuren en illustraties maakt u het jaarboek volledig naar uw wens. Heeft u hulp nodig bij de vormgeving van uw jaarboek? De ervaren designers van Tipoprint adviseren u graag bij het creëren van een prachtig eindresultaat. 

Productie en kosten van een jaarboek

Onze efficiënte productieprocessen, geavanceerde machines en kostenstructuur zorgen ervoor dat wij scherpe prijzen kunnen hanteren. Doordat wij uw jaarboek in onze eigen fabriek drukken, vermijden wij tussenpersonen. Al binnen 2 tot 4 weken leveren wij uw jaarboek op locatie, zonder in te leveren op kwaliteit.  

Waarom een jaarboek drukken bij Tipoprint?

Wilt u de waardevolle momenten van een bijzonder jaar in een jaarboek bundelen? Tipoprint heeft een eigen fabriek, waardoor wij snel kunnen schakelen en maatwerk kunnen leveren. Wij garanderen u: 

  • Flexibiliteit in productie en levering
  • Hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze producten 
  • Persoonlijke service en aandacht voor detail

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte

Prijs per boek -.-
Totaalprijs excl. BTW -,-
9% BTW -,-
Totaalprijs incl. BTW -,-
Altijd de scherpste prijs
Vrijblijvend offerte op maat

Persoonlijk advies van onze specialisten?

Vandaag geopend van 9:00 tot 17:00

info@tipoprint.nl

Vul uw contactgegevens in