Menu

Journal Drukken

Een journal kan verschillende functies hebben. Of u nu een bullet journal, reis journal of zakelijke journal wilt laten drukken, Tipoprint staat voor u klaar. Het type journal bepaalt vrijwel alle specificaties die nodig zijn voor de productie. Overweeg hoe uw journal eruit moet komen te zien. Wilt u dat de cover hetzelfde is als de binnenkant van de omslag? Heeft u een voorkeur voor een dikkere papierkwaliteit voor een professionele uitstraling of kiest u liever voor een lichter papiergewicht om kosten te besparen? 

Over tipoprint

Verschillende mogelijkheden

Hardcover Journal

Meest gekozen

Softcover Journal

Ringband Journal

Extra opties

Lay-flat binding

Lay-flat binding kan handig zijn voor kinderboeken, omdat het boek dan gemakkelijk open blijft liggen, wat het lezen en bekijken van illustraties vergemakkelijkt.

Niet toxische inkten

Maak gebruik van niet-toxische inkten die veilig zijn voor kinderen.

Aandachtspunten bij het laten drukken van een journal

Het gebruik van afbeeldingen en foto’s in het journal is bepalend voor de keuze van het papiergewicht. Kiest u voor een full-colour bedrukking? Dan raden wij u aan om te kiezen voor papier van minimaal 100 gram om doorschijnen te voorkomen. Indien u enkel zwart of pms-inkt kiest, volstaat een papiergewicht van 100 gram. Bij Tipoprint maken we gebruik van stevig FSC-gecertificeerd papier voor een professionele en duurzame kwaliteit. Daarnaast zorgen onze specialisten voor een persoonlijke afwerking en een snelle levering.  

Verschillende mogelijkheden voor het drukken van een journal

Een aantrekkelijk vormgegeven omslag van uw journal is belangrijk. Bij Tipoprint bieden wij u drie opties voor de omslag:  

Een stevige omslag biedt maximale bescherming en een luxe uitstraling. Ideaal voor journals die intensief worden gebruikt.
Een flexibele en lichtgewicht optie die toch duurzaam is en een professionele uitstraling heeft.
De ringband zorgt voor een gemakkelijke omslag en een lange levensduur. Perfect voor journals die vaak worden geopend.

Extra opties bij het drukken van een journal

Bij Tipoprint kunt u met onze extra opties uw journal echt onderscheidend maken. Kies pms-inkt voor een specifieke uitstraling of update uw journal met een leeslint voor extra gebruiksgemak. Deze details zorgen ervoor dat een journal perfect aansluit bij de wensen van uw doelgroep. 

Vormgeving van een journal

Bij de vormgeving van uw journal kunt u kiezen uit verschillende kleuren en illustraties. Of u nu kiest voor een strakke, zakelijke uitstraling of juist een kleurrijk en creatief ontwerp, wij helpen u om uw ideeën tot leven te brengen.  

Productie en kosten van een journal

Wij begrijpen dat het kostenplaatje een belangrijke rol speelt bij de keuze van een drukkerij. Door onze efficiënte productieprocessen en eigen productielocatie, kunnen wij scherpe prijzen hanteren en tegelijkertijd een hoogwaardige drukkwaliteit leveren.    

Waarom uw journal drukken bij Tipoprint?

Bij Tipoprint profiteert u van verschillende voordelen. Doordat wij over een eigen fabriek beschikken, kunnen wij maatwerk leveren. Een bijkomend voordeel is dat wij daardoor flexibel zijn en kunnen voldoen aan uw specifieke wensen en deadlines. Bovendien is onze werkwijze zeer eenvoudig. Na het uploaden van uw journalbestand in PDF-formaat, zorgen onze specialisten ervoor dat elke pagina zorgvuldig wordt geprint. In het bestelproces geeft u aan of u het document dubbel wilt laten checken. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte

Prijs per boek -.-
Totaalprijs excl. BTW -,-
9% BTW -,-
Totaalprijs incl. BTW -,-
Altijd de scherpste prijs
Vrijblijvend offerte op maat

Persoonlijk advies van onze specialisten?

Vandaag geopend van 9:00 tot 17:00

info@tipoprint.nl

Vul uw contactgegevens in