Menu

Kookboek Drukken

Een kookboek drukken is dé perfecte manier om uw heerlijke recepten te delen met vrienden, familie of een nog breder publiek. Of u nu een professionele chef-kok of een fervent hobbykok bent, we helpen u graag om uw culinaire meesterwerken op een schitterende manier te presenteren. We besteden net zoveel zorg aan de productie van uw kookboek als u aan het creëren van uw gerechten!

Over tipoprint

Verschillende mogelijkheden

Hardcover Kookboek

Een hardcover heeft een stevige kaft. Dit geeft uw kookboek een luxe uitstraling én biedt duurzame bescherming. Ideaal voor kookboeken die vaak gebruikt en doorgegeven worden.

Meest gekozen

Softcover Kookboek

Een softcover kookboek is lichter en flexibeler dan een hardcover. Dit maakt het een betaalbare optie die toch voldoende bescherming biedt. Perfect voor wie een praktisch en handzaam kookboek wil, zonder in te leveren op kwaliteit. 

Ringband Kookboek

Een ringband kookboek is een boek dat gebonden is met een spiraalvormige metalen of plastic ring. Prettig voor het gebruik in de keuken, omdat u het boek plat kunt neerleggen zonder dat het dicht valt en u dus beide handen kunt gebruiken.

Extra opties

Lay-flat binding

Lay-flat binding kan handig zijn voor kinderboeken, omdat het boek dan gemakkelijk open blijft liggen, wat het lezen en bekijken van illustraties vergemakkelijkt.

Niet toxische inkten

Maak gebruik van niet-toxische inkten die veilig zijn voor kinderen.

Aandachtspunten bij kookboek drukken

U wilt natuurlijk dat uw kookboek netjes open blijft liggen op het keukenblad, zodat u tijdens het koken beide handen vrij hebt én uw boek zo min mogelijk wordt aangeraakt met vette vingers. In dit geval is het aan te raden om te kiezen voor een liggend formaat, omdat dit minder snel dichtklapt. Daarnaast blijft een hardcover over het algemeen beter open liggen dan een softcover — en al helemaal als het ook nog een ringband is! 

 

Drie redenen om uw kookboek te drukken bij Tipoprint
We drukken en binden alles in eigen huis, daarom kunnen we snelle levertijden én de hoogste kwaliteit garanderen. Dit betekent dat u precies krijgt wat u wilt, zonder lange wachttijden of compromissen op kwaliteit.
Onze geavanceerde druktechnologie zorgt voor scherpe afbeeldingen en levendige kleuren, waardoor uw recepten er onweerstaanbaar uitzien.
Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw kookboek volledig op maat te laten maken. Van de keuze van het papier tot de afwerking van de cover: alles wordt naar uw wens verzorgd.

Extra opties voor kookboek drukken

Wilt u dat uw kookboek echt in het oog springt? Kies dan voor onze extra opties voor de cover. Met reliëf- of foliedruk kunt u belangrijke elementen extra laten opvallen en met spot-UV kunt u prachtige contrasten tussen matte en glanzende delen creëren. Zo wordt uw kookboek een echte blikvanger in de keuken!

Vormgeving kookboek

Bij het ontwerpen van uw kookboek is het belangrijk om heldere kleuren en professionele beelden te kiezen die uw gerechten het beste tot hun recht laten komen. Het oog wil ook wat! Daarnaast kunt u bijvoorbeeld pictogrammen toevoegen om de instructies te verduidelijken en QR-codes toevoegen om te linken naar video’s en extra informatie.

Productie en kosten kookboek

Bij ons kunt u rekenen op een transparante en eerlijke prijs. We bieden een vrijblijvende offerte aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. De kosten voor uw kookboek zijn afhankelijk van factoren zoals het formaat, de bedrukking van het binnenwerk en de papiersoort. We adviseren u graag over de beste keuzes voor uw wensen en budget.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte

Prijs per boek -.-
Totaalprijs excl. BTW -,-
9% BTW -,-
Totaalprijs incl. BTW -,-
Altijd de scherpste prijs
Vrijblijvend offerte op maat

Persoonlijk advies van onze specialisten?

Vandaag geopend van 9:00 tot 17:00

info@tipoprint.nl

Vul uw contactgegevens in