Menu

Magazines Drukken


Bij het drukken van een magazine is de keuze van het papier van belang. Het papier moet niet alleen stevig genoeg zijn om veelvuldig gebruik te doorstaan, maar ook prettig aanvoelen en de kleuren goed weergeven. Daarnaast is het formaat van het magazine belangrijk; het moet handzaam zijn voor uw lezers en goed passen bij het doel van uw publicatie. Veel magazines worden coated gedrukt op glanzend of mat papier. Tegenwoordig kan het ook uncoated. Uncoated is populair vanwege de meer natuurlijke uitstraling.

 

Over tipoprint

Verschillende mogelijkheden

Hardcover Magazines

Meest gekozen

Softcover Magazines

Ringband Magazines

Extra opties

Lay-flat binding

Lay-flat binding kan handig zijn voor kinderboeken, omdat het boek dan gemakkelijk open blijft liggen, wat het lezen en bekijken van illustraties vergemakkelijkt.

Niet toxische inkten

Maak gebruik van niet-toxische inkten die veilig zijn voor kinderen.

Aandachtspunten bij magazine drukken

Drie redenen om uw magazine te drukken bij Tipoprint
Uw magazine wordt gedrukt en gebonden in onze eigen fabriek, wat ons volledige controle geeft over het drukproces en de kwaliteit.
Wij zorgen ervoor dat uw magazine precies wordt zoals u het voor ogen heeft, met maatwerk als onze standaard.
U heeft de keuze uit diverse afwerkingen voor de cover, zoals mat, glans, soft touch en meer, zodat uw magazine altijd een professionele uitstraling heeft.

Verschillende mogelijkheden magazine drukken

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het drukken van magazines:

Gelijmd gebonden magazine

Een gelijmd magazine, ook wel bekend als een “gelijmd gebonden” magazine, wordt geproduceerd door de pagina’s samen te lijmen in plaats van ze te nieten. Dit resulteert in een strakke en professionele uitstraling. Gelijmde magazines hebben meestal een zwaardere kwaliteit papier voor de omslag en kunnen voorzien worden van glas/mat persvernis of glas/mat laminaat. 

Genaaid gebonden magazine

Een genaaid gebonden magazine wordt geproduceerd door de pagina’s te naaien en vervolgens te verbinden met lijm in de rug. Dit type binding zorgt voor een duurzame en hoogwaardige afwerking, waardoor het geschikt is voor luxe magazines. Door de stevige binding kan een genaaid gebonden magazine jarenlang meegaan. Dit maakt het een populaire keuze voor publicaties die langdurig mooi moeten blijven.

Geniet magazine

Een geniet magazine, ook wel bekend als “geniet gebrocheerd” of “ingebonden met nietjes”, wordt geproduceerd door de pagina’s bij elkaar te houden met nietjes in de rug. Dit type binding is geschikt voor magazines met een flexibele omslag en met weinig pagina’s. Een geniet magazine wordt vaak gebruikt voor periodieke uitgaven en magazines met grote oplages.

Vormgeving magazine

De vormgeving van een magazine is essentieel om uw boodschap over te brengen en de lezer te boeien. Hier zijn enkele tips voor een aantrekkelijke vormgeving:

  • Opvallende kleuren: Gebruik opvallende afbeeldingen en teksten om de aandacht van de lezer te trekken.
  • Duidelijke lay-out: Zorg voor een overzichtelijke indeling met een hoge resolutie voor alle afbeeldingen. Dit maakt het lezen aangenaam en zorgt ervoor dat uw inhoud goed overkomt.
  • Populaire formaten: Overweeg afwijkende formaten om op te vallen.
Productie en kosten magazine

Het produceren van een magazine begint met het samenstellen van interessante content en visueel aantrekkelijke lay-outs. Vervolgens kunt u bij ons een drukoplage kiezen die past bij uw behoeften en budget. Hoe groter de oplage, hoe lager de prijs per exemplaar door schaalvoordelen.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte

Prijs per boek -.-
Totaalprijs excl. BTW -,-
9% BTW -,-
Totaalprijs incl. BTW -,-
Altijd de scherpste prijs
Vrijblijvend offerte op maat

Persoonlijk advies van onze specialisten?

Vandaag geopend van 9:00 tot 17:00

info@tipoprint.nl

Vul uw contactgegevens in