Menu

Ringband

Aantal
Verschil
Prijs excl. BTW
500
€2.42*
1000
-35.12%
€1.57*
1500
-15.29%
€1.33*
2000
-10.53%
€1.19*

Prijzen gebaseerd op een A5 boek, 64 pagina’s, full colour bedrukt op 170 grams houtvrij offset papier en een flexibele omslag

Over tipoprint

Offerte

Prijs per boek -.-
Totaalprijs excl. BTW -,-
9% BTW -,-
Totaalprijs incl. BTW -,-
Altijd de scherpste prijs
Vrijblijvend offerte op maat

Persoonlijk advies van onze specialisten?

Vandaag geopend van 9:00 tot 17:00

info@tipoprint.nl

Wat is een ringband boek

Een ringband boek is een boek dat met ringen bij elkaar wordt gehouden. Deze ringen zijn meestal gemaakt van metaal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat een ringband uniek maakt, is dat er geen vaste rug is zoals bij traditionele boeken. Dit betekent dat de voor- en achterkant van het boek niet vastgelijmd zijn aan de pagina’s. De bladzijden kunnen daardoor vrij bewegen en het boek kan helemaal openliggen, handig bij het studeren en notities maken.
Met een ringband boek kunt u zelf bepalen hoe de buitenkant eruitziet. Of u nu kiest voor een stevige, duurzame hardcover of een flexibele softcover, elke omslag voorzien we van een laag laminaat. Dit is een beschermende transparante plastic laag met een matte of glanzende afwerking. Maak van uw ringband boek een persoonlijk meesterwerk, helemaal afgestemd op uw wensen!

Ringband boek maken bij Tipoprint

Bij Tipoprint hebben we alles in huis om uw ringband boek perfect te maken. Wij zorgen dat elk ringband boek niet alleen functioneel is, maar er ook professioneel uitziet, precies zoals u het voor ogen heeft. Hier zijn een paar redenen waarom onze klanten kiezen voor het maken van een ringband boek bij Tipoprint:
Het maken van ringband boeken gaat snel bij ons. Zo heeft u uw boeken in no-time in handen
Bij Tipoprint helpen we niet alleen met het drukken van uw ringband boek, maar ondersteunen we u ook met de inhoud, van redactie tot vormgeving. Daarnaast kunnen we helpen met de distributie van uw boek, zodat het zijn weg vindt naar het juiste publiek.
Ringband boeken blijven helemaal plat liggen, wat ze ideaal maakt voor scripties, handleidingen of kookboeken. Ze zijn makkelijk door te bladeren en ze blijven goed liggen op elke pagina.
Bij Tipoprint kunt u kiezen uit verschillende soorten covers en afwerkingen voor uw ringband boek.

Veelgestelde vragen over ringband boeken drukken

Ja, bij Tipoprint kunt u het gewenste formaat en de papiersoort voor uw ringband boek volledig zelf kiezen. Of u nu een compact formaat zoals A5 wenst of een groter formaat zoals A4, wij staan klaar om u te helpen de perfecte keuzes te maken voor het laten drukken van uw ringband boek. Wij kunnen zelfs ringband boeken op maat maken. Houd er hierbij wel rekening mee dat enkele millimeters een groot verschil kunnen maken in de prijs. We adviseren u graag over een geschikt formaat dat past bij uw wensen en budget.
Voor uw ringband boek kunt u kiezen uit diverse papiersoorten, waaronder glanzend, mat en ongecoat papier. Elk type heeft zijn eigen kenmerken en is geschikt voor verschillende doeleinden, zoals fotoboeken, handleidingen, presentatiemateriaal of om in te schrijven. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste papiersoort die het beste aansluit bij het doel van uw boek.
Het laten drukken van een ringband boek duurt ongeveer 3 tot 4 weken, afhankelijk van onder andere de complexiteit van het ontwerp, het aantal pagina’s, de gekozen afwerkingen en de oplage. Als u een grotere oplage nodig heeft of speciale afwerkingen wenst, kan dit proces iets langer duren. Dit is altijd maximaal 4 weken.
Heeft u nog andere vragen over het drukken van een ringband boek? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met alles wat nodig is om uw ringband boek succesvol te maken.

Vul uw contactgegevens in