Menu

Softcover boeken

Aantal
Verschil
Prijs excl. BTW
250
€5,68*
500
-63,22%
€3,48*
1000
-43,21%
€2,43*
2500
-47,27%
€1,65*

A4, 80 pagina’s, 150 grams mat mc, full colour, genaaide softcover

Over tipoprint

Offerte

Prijs per boek -.-
Totaalprijs excl. BTW -,-
9% BTW -,-
Totaalprijs incl. BTW -,-
Altijd de scherpste prijs
Vrijblijvend offerte op maat

Persoonlijk advies van onze specialisten?

Vandaag geopend van 9:00 tot 17:00

info@tipoprint.nl

Softcover boeken

Softcover boeken, ook wel paperbacks genoemd, zijn handzaam en makkelijk mee te nemen onderweg. Een softcover boek drukken is goedkoper dan een hardcover boek drukken. Bovendien zijn ze makkelijker te produceren, zodat ze snel in de boekhandels kunnen liggen. 

Een softcover boek bestaat uit een binnenwerk en een flexibele kaft van stevig papier. De kaft beschermen we met een transparante folie, ook wel laminaat genoemd. Dit is beschikbaar in zowel glanzende als matte afwerkingen. Het binnenwerk kunnen we binden door het te lijmen of naaien. Een voordeel van een genaaide binding is dat het duurzamer is en het boek beter blijft openliggen.

Softcover boek laten drukken

Bij Tipoprint zorgen we voor topkwaliteit en duurzaamheid bij elk boek dat we drukken. We maken uw softcover boek niet alleen stevig, maar zorgen ook dat het er professioneel uitziet, helemaal zoals u dat wilt. Hier zijn enkele redenen waarom onze klanten kiezen voor het drukken van een softcover boek bij Tipoprint:
Softcover boeken zijn goedkoper om te drukken. Dit maakt ze een budgetvriendelijke keuze, ideaal voor grote oplages.
Het drukken van softcover boeken is sneller dan dat van hardcovers. Dit betekent dat we uw boeken snel kunnen leveren.
Softcover boeken zijn geschikt voor allerlei soorten publicaties, van romans en poëziebundels tot educatieve boeken. Ze zijn veelzijdig en kunnen voor bijna elk project worden ingezet.
Bij Tipoprint kunt u veel kanten op met de afwerking van uw softcover boek. Kies bijvoorbeeld voor foliedruk, pregen (een reliëf in de kaft) of spot-UV (glanzende elementen) om uw boek uniek te maken.

Veelgestelde vragen over softcover boeken drukken

Softcover boeken zijn licht en flexibel, wat ze perfect maakt voor dagelijks gebruik. Ze zijn ideaal voor diverse soorten boeken, waaronder romans, bundels en informatieve uitgaven. Een softcover boek is goedkoper om te produceren dan een hardcover boek, maar ziet er toch professioneel uit.
Ja, bij Tipoprint kunt u het gewenste formaat en de papiersoort voor uw softcover boek volledig zelf kiezen. Of u nu een compact formaat zoals A5 wenst of een groter formaat zoals A4, wij staan klaar om u te helpen de perfecte keuzes te maken voor het laten drukken van uw softcover boek. Houd er rekening mee dat enkele millimeters een groot verschil kunnen maken in de prijs. We adviseren u graag over een geschikt formaat dat past bij uw wensen en budget.
Een softcover boek laten drukken duurt ongeveer 2 tot 4 weken, afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de complexiteit van het ontwerp, het aantal pagina’s, de gekozen afwerkingen en de oplage. Als u een grotere oplage nodig heeft of speciale afwerkingen wilt, kan dit proces iets langer duren.
Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met alles wat nodig is om uw softcover boek succesvol te laten drukken.

Vul uw contactgegevens in