Over ons

Over ons

Wat in 2009 kleinschalig begon is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend productiebedrijf dat zich richt op de productie van boeken en aanverwante producten. Deze worden met name vermarkt in de BeNeLux en Duitsland. Met de productie van ruim 6500 boektitels per jaar, is Tipoprint Global Printing Group in relatief korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in de grafische industrie.

 
Belangrijk daarbij zijn onze investeringen in eigen productielocaties geweest. Binnen onze groep hebben we de beschikking over twee productielocaties in evenzoveel landen: Polen en Letland. Door gebruik te kunnen maken van eigen productiefaciliteiten kunnen wij korte doorlooptijden, hoge kwaliteit, pro-actieve medewerkers en betrouwbare logistiek garanderen. Onze locatie in Krakow, Polen, is er op ingericht om boekproducties in oplagen van 250 tot 5000 exemplaren te produceren. Voornamelijk leesboeken en educatieve boeken worden op deze locatie geproduceerd. Full-colour boeken in hoge oplage en/of grote omvang worden in Riga Letland geproduceerd. Zowel de pre-press, press als after-press zijn op beide locaties aanwezig. Doordat wij niet uit hoeven te wijken naar veredelaars en/of boekbinders zijn wij in staat ons zeer flexibel op te stellen en zijn deadlines eenvoudiger te behalen. Mocht u meer willen weten over ons machinepark dan kunt u een overzicht op deze pagina vinden. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse, in het hart van de Bollenstreek, worden alle opdrachten gecoördineerd. Ons team van ordermanagers staan u bij tijdens de productie van uw boek. Mocht u meer advies nodig hebben of bijgestaan willen worden tijdens het schrijven, de redactie/tekstcorrectie, vormgeving of verkoop van uw boek, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.
 
Wilt u meer weten of het uitgeven van een boek? Bekijk dan hier het stappenplan.
Michel

Schrijven

Redactie/ tekstcorrectie

Vormgeving

Productie

Distributie, verkoop en marketing

In eigen beheer uitgeven

Samen met u zorgen we ervoor dat het hele proces vlekkeloos verloopt.

Steeds meer auteurs kiezen er bewust voor om hun boek in eigen beheer uit te geven. Wij helpen daarbij en ondersteunen auteurs bij de redactie, vormgeving, productie, distributie, verkoop en marketing.

Profiteren van onze ervaringen

Samen met u zorgen we ervoor dat het hele proces vlekkeloos verloopt.

Als u voor het eerst een boek in eigen beheer wilt uitgeven, is de kans dat u dat foutloos doet erg klein. Wij hebben echter alle fouten al eens gemaakt en zorgen ervoor dat u dit niet zal overkomen. Samen met u zorgen we ervoor dat het hele proces vlekkeloos verloopt. Vanuit ons kantoor in Lisse zullen onze medewerkers u bijstaan en waar nodig voorzien van advies. U kunt bij ons terecht voor enkel de productie van uw boek en daarmee profiteren van ons inkoopvolume, of u kunt zich bij laten staan tijdens het hele uitgeeftraject. Wij helpen u graag!

6 540
Boekproducties per jaar
992000 0
Exemplaren per jaar
594000 0
Kilo papier per jaar
IMG-20200402-WA0017