Menu

Over ons

Ons Verhaal

Wat begon als een kleinschalig initiatief in 2009, is uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal productiebedrijf: Tipoprint Global Printing Group. Gespecialiseerd in de productie van boeken en aanverwante producten, leveren wij onze diensten voornamelijk in de BeNeLux en Duitsland. Vanuit ons kantoor in Lisse, gelegen in het hart van de Bollenstreek, coördineren onze vijf toegewijde ordermanagers elke opdracht van begin tot eind.

Dankzij onze eigen productiefaciliteiten kunnen wij korte doorlooptijden, hoge kwaliteit, proactieve medewerkers en betrouwbare logistiek garanderen. Onze complete dienstverlening omvat alle stadia van het drukproces: van pre-press en press tot after-press. Omdat we niet afhankelijk zijn van externe veredelaars en boekbinders, zijn we uiterst flexibel en kunnen we gemakkelijk voldoen aan strakke deadlines.

Laurens de Lange

Productielocatie

In Polen hebben wij de beschikking over een eigen fabriek waar een toegewijd team van 70 vakmensen elke dag met passie aan uw boeken werkt. De fabriek omvat zowel een drukkerij als een binderij en daarmee hebben we het complete productieproces in eigen huis. Hierdoor kunnen wij de beste prijs, hoge kwaliteit en betrouwbare logistiek garanderen.

Kantoorvestiging

Naast onze fabriek in Polen hebben we een vestiging in Lisse, in de Bollenstreek, waar vijf ordermanagers elke opdracht van begin tot eind begeleiden. Hierdoor kunnen wij het volledige productieproces in eigen beheer uitvoeren, wat ons in staat stelt om korte doorlooptijden, hoge kwaliteit en betrouwbare logistiek te garanderen. Met een productie van gemiddeld 5 miljoen boeken per jaar, verdeeld over 3500 boektitels, zijn wij een belangrijke speler in de grafische industrie geworden.

Expertise

De investeringen in onze eigen productielocatie met een toegewijd team van 70 vakmensen in Polen stellen ons in staat om flexibel en pro-actief in te spelen op de wensen van onze klanten. Wij bieden niet alleen een uitstekende productie van boeken, maar ook ondersteuning bij andere facetten van het uitgeefproces. Of het nu gaat om advies tijdens het schrijven, redactie/tekstcorrectie, vormgeving of verkoop van uw boek, wij staan klaar om u te helpen.

Klantvertrouwen

Veel bekende en minder bekende uitgevers uit Nederland en België vertrouwen op onze expertise en diensten. Ons succes is te danken aan onze lage prijzen, de focus op kwaliteit, een flexibele aanpak en ons vermogen om deadlines te halen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons machinepark? Bekijk dan hier de specificaties. Benieuwd naar ons werk? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio, daar vind je een selectie van de boekwerken die wij in de loop der jaren hebben gedrukt voor onze klanten.

Contact

Heeft u advies nodig of wilt u bijgestaan worden tijdens het schrijf- en productieproces van uw boek? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag om uw boek tot een succes te maken.

Tipoprint Global Printing Group – dé specialist in boekproductie.

over tipoprint

Team

Baas

Functie